Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Schermafbeelding 2022 02 11 om 16 57 47

Traineeships

Jaarlijks zet Axxes verschillende intensieve Traineeships op om afstuderende high potentials op een vlotte manier klaar te stomen voor het werkleven. Dit jaar vormt daar zeker geen uitzondering op! In 2023 zullen er 3 tracks doorgaan: het Software Traineeship, het QA Program of het Infrastructure Traineeship, waar we van jou een volwaardige consultant maken in no time. Interesse gewekt? Technisch gepassioneerd en studeer je af in 2023? Aarzel dan niet om verder te lezen!

Pexels luis gomes 546819

1. Software Traineeship

Op zoek naar een kickstart in IT consultancy als Software Engineer? Tijdens het Traineeship dat doorlopend zal doorgaan vanaf midden augustus tot eind september 2023, brengen Axxes Senior Consultants en Competence Coaches je de nieuwste technologieën bij met een focus op één van onze 3 tracks: Java/ .NET/ Frontend.

H Competence Centers 4

2. QA Traineeship

Eerder sterk analytisch bezig en wil je een specialist worden bij het zoeken naar kwetsbare punten in de code? Software Testers vormen een cruciale schakel binnen het development proces aangezien ze kritisch kijken naar processen, code optimaliseren en de kwaliteit van de applicatie bewaren. Hoogstaande IT-projecten verdienen sterke codebewakers. Dit Quality Assurance Traineeship bereid je dan ook helemaal voor op een carrière als Software Automation Tester.

Wil je graag meer weten?

Laat dan je gegevens achter

via dit formulier!
Axxes