Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Quality Assurance

Kwaliteit gegarandeerd met onze technische test experts

Axxes zorgt voor een succesvolle lancering van jouw digitaal product door intensieve begeleiding in het testproces. Onze test experts van in het begin betrekken, betekent een vlekkeloze lancering door kwaliteit voorop te stellen. Expertise binnen tal van testing tools zorgt ervoor dat onze engineers ingezet kunnen worden voor de automatisatie van UI-testing, integration tests en API testing.

Axxes Services - Quality Assurance

Software Testing: Onze expertise

Bugs vinden, risico’s voorkomen, kosten besparen en inzetten op automatisatie. Het belang van software testing groeit al jaren en daar zijn goede redenen voor.

Software testing is een vak apart, reken op de juiste expertise.

Waar zetten wij op in?


1. Core testing skills

Test analyse, het opstellen van testscenario’s, voorbereiden van testplan en strategie, het efficiënt vinden van bugs, mobile testing, …

2. Test Automatisatie

Onze technische test consultants komen het best tot hun recht in uitdagende test automation projecten, die een onmiddellijke return op de projectinvestering zijn.

Tijdens ons QA traineeship, bedacht voor junior testers en gegeven door onze eigen senior consultants, leggen we de focus op automatisatie met Selenium, Cucumber, Specflow, Build servers en API testing. In latere sessies komen er nog andere frameworks en tools aan bod zoals Appium, JMeter, Gatling, Cypress, Karate, …

We blijven de nieuwste tools en frameworks continu opvolgen en evalueren binnen ons QA domein.

3. Test Management

Het aansturen en coachen van QA teams, coördineren van change trajecten richting agile testing, het implementeren van een bepaalde QA visie binnen een project, ... Onze software testers zijn senior professionals met diepgaande expertise in een ruim aantal sectoren.

4. Security & performance testing

Net zoals het belangrijk is om zo vroeg mogelijk met QA te starten op het functionele vlak, is het volgens ons ook even belangrijk om dit te doen voor de niet-functionele vereisten. Met de komst van 5G wordt beveiliging en performantie nog belangrijker. Door vooraf de kwetsbaarheden van een systeem in kaart te brengen, kunnen we ons beter behoeden voor niet-functionele bugs.

5. Kennisdeling

Kennisdeling gebeurt 3-voudig:

  1. Binnen het QA team via onze chapter werking en het QA traineeship;
  2. Binnen de organisatie via talks en onze interne conferentie;
  3. Binnen de internationale test community door participatie aan conferenties.
Onze software testers zijn thuis in de tools die er toe doen en gecertificeerd in onder andere:
Philips
PHILIPS

Fabrikant Philips Lighting riep de hulp in van IT-leverancier Axxes om een online configurator te ontwikkelen voor zijn lichtlijnensysteem Maxos. Na een gedetailleerde functionele en technische analyse, en een sterke ontwikkelings- en testfase is het product nu in gebruik.

Ruben Dieudonné - Project Manager

Benieuwd hoe Axxes het verschil kan maken?

Axxes