Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

20210823 Axxes 03 KP 027 J9 A4312 Edit

Axxes Press Kit

Welcome to Axxes IT Consultancy!

Over Axxes


Axxes is een full-service IT consultancy organisatie. Als IT consulting firm levert Axxes flexibele en kwalitatieve diensten op het vlak van Software Development (.NET, Java en Frontend), Quality Assurance en Architecture. Axxes streeft ernaar de partner in groei te zijn voor zowel medewerkers als klanten.

Axxes bestaat al bijna 25 jaar, won in 2021 nog een Gazellen-award en behoort tot de beste werkplekken volgens Great Place To Work. Dat Axxes tot de beste werkplekken behoort, is mede te danken aan de familiaire cultuur die wordt samengevat in de motto’s ‘People over Process’ en ‘IT is about people’. Axxes heeft een grote focus op de mens, zowel binnen de interne organisatie, als bij consultants en opdrachtgevers.


Axxes in Nederland


Axxes heeft internationale ambities en zet daarin de eerste stappen met de komst naar Nederland in september 2022. Met een hoofdkantoor in Utrecht bedient Axxes een dagelijks groeiend aantal Nederlandse klanten. In Nederland wordt nu onder andere leaseorganisatie Alphabet bediend.

Axxes zijn klanten


Met bijna 25 jaar ervaring heeft Axxes al diverse partijen geholpen in de ontwikkeling van hun IT-omgeving. Klanten die graag met Axxes samenwerken zijn onder andere:


Collaborations

Ook heeft Axxes het Belgische Agoria Solar Team ondersteund met een navigatieapp.

Spreken met Axxes


Zou je eens willen spreken met Axxes? Dat kan zeker! Eén van de volgende heren staat je graag te woord:


Benjamin Goesaert – Managing Director
Benjamin begon in november 2003 bij Axxes. Het was zijn tweede officiële baan en hij bekleedde de rol van Account Manager. En met succes! In 2007 maakte hij namelijk promotie tot Sales Manager. Deze rol vervulde hij vervolgens vier jaar, waarna hij in januari 2011 op de stoel van Managing Director neerstreek. Met een dienstverband dat richting de twintig jaar gaat, is er niks binnen Axxes en de IT-consulting markt waar Benjamin geen weet van heeft.

Volg Benjamin hier op LinkedIn.


Roel van Heurck – HR Advisor
Roel werd onderdeel van de Axxes familie in 2014. Hij kwam binnen als Corporate Recruiter en groeide vervolgens snel door naar HR Adviseur. In 2020 nam hij de taak op zich om het Axxes kantoor in Gent op te bouwen. En met succes: Roel is daar nog steeds werkzaam als Business Lead. Met de komst van Axxes naar Nederland mag Roel deze rol ook voor de Nederlandse markt vervullen. Roel is dus degene die alles kan vertellen over de komst van Axxes in Nederland en hoe de organisatie de Nederlandse IT-consulting markt ervaart.

Volg Roel hier op LinkedIn.


Voor een interview met één van beide heren kun je contact opnemen met PR-bureau Marcommit, via axxes@marcommit.nl of 035-5822730.


Socials

Contactgegevens


Het kantoor van Axxes in Nederland gevestigd op:

Stadsplateau 27-29

3521AZ Utrecht


Voor interviews of vragen kun je terecht bij PR-bureau Marcommit, via axxes@marcommit.nl of 035-5822730.

Meer weten over Axxes?

Check out

Axxes Nederland
Axxes