Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Services

Axxes is een full-service IT consultancy organisatie. We leveren flexibele en kwalitatieve diensten op vlak van Software Development, Quality Assurance, Infrastructure, DevOps, Cloud Solutions, Architecture, Project Management, ...

Meer dan 400 ervaren IT consultants maken elke dag het verschil bij onze klanten. Wij zorgen voor de juiste expertise om jouw project te realiseren.

IT’S ABOUT PEOPLE!

In de disruptieve wereld van IT, is het belangrijk om agile te werken. De Axxes consultants zijn steeds hoger opgeleid. Ze hebben vanuit hun scholing en mogelijke ervaringen een diepgaande technologische expertise. Vanaf ze bij Axxes starten blijft de werving van kennis een topprioriteit, waardoor onze consultants steeds mee zijn met de laatste innovaties.

Axxes Services

Consulting

In een snel veranderende digitale wereld was de impact van IT op je business nog nooit zo groot. De uitdagingen evolueren sneller dan de kennis en omvang van je intern IT-departement. Bij Axxes denken we graag mee over jouw hele project en digitale transformatie, van A tot Z. We zorgen voor toegang tot de gevraagde knowhow op het gepaste moment en brengen de geknipte persoon aan voor het gepaste project. Meer dan 400 consultants met expertise in Software Development, Quality Assurance en Architecture.

Axxes team

Teams as a service

Bespaar handenvol tijd en kostbare middelen door de klassieke werving en selectie of bodyshopping-trajecten te skippen en onmiddellijk met een optimale teamsamenstelling van start te gaan.

Onze technologieën:

Geïnteresseerd in een samenwerking? Contacteer ons!

Onze mensen staan klaar om je verder te helpen.

Contacteer ons!
Axxes