Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

20210715 Axxes 03 KP 002 J9 A1991 Edit

Consulting

In een snel veranderende digitale wereld was de impact van IT op je business nog nooit zo groot. Onze Axxes consultants versterken jouw interne teams en zorgen dat jouw organisatie mee kan evolueren met de digitale acceleratie die onze dagelijkse realiteit kenmerkt. Zij zorgen voor de vooruitstrevende inzichten of specifieke expertise die helpen om jouw IT-organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Heb jij nood aan vooruitstrevende inzichten of specifieke expertise om jouw projecten tot succes te leiden? Ben je op zoek naar een analyse van huidige werking en mogelijke aanbevelingen voor optimalisaties?

Bij Axxes denken we graag mee over jouw hele project en digitale transformatie, van A tot Z. We zorgen voor toegang tot de gevraagde knowhow op het gepaste moment en brengen de geknipte persoon aan voor het gepaste project. Hierbij houden we steeds één doel voor ogen: het verbeteren van jullie performance. Meer dan 400 consultants met expertise in Software Development, Quality Assurance, Infrastructure, DevOps, Cloud Solutions, Architecture, Project Management, ...

In een samenwerking met Axxes kan je ervoor kiezen om één persoon binnen je team te plaatsen, als expert binnen een specifiek domein. Wij voorzien IT-consultants die zich vlot inwerken in nieuwe omgevingen en een variatie aan technische talen beheersen om zodoende snel tot mogelijk oplossingen te komen.

De missie van onze IT-consultants is steeds om hierbij het maximale potentieel uit jullie IT-projecten te halen.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Neem contact op met Axxes via Contact
  2. We bellen jou op om even door de opstaande vacature te lopen.
  3. Wij stellen beschikbare profielen voor die oplossingen kunnen bieden voor jullie probleemstellingen.
  4. Na een interview, kunnen deze profielen meteen starten op jullie project.
Axxes Conculting v2 01

Benieuwd naar onze beschikbare profielen?

Contactformulier
Axxes