Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

20210715 Axxes 01 KP 048 J9 A2867

Vaste Job bij Axxes

Bij Axxes kies je voor mee werken aan high-end projecten en dit binnen verschillende complexe omgevingen. Naast het juiste project kom je bij Axxes terecht in een gepassioneerde groep. Axxes is meer dan IT! IT is about people.

1. TOFFE COLLEGA'S, TOP ONDERSTEUNING

Axxes heeft een zeer ruime groep eigen consultants, ieder actief binnen een specifiek competence center.

"De ijzersterke opleiding die ik heb mogen genieten is reeds succesvol in de praktijk getest. Toch blijft Axxes nog steeds aanmoedigen om mezelf te overstijgen door nieuwe opportuniteiten en uitdagingen te bieden. Axxes heeft niet enkel vertrouwen maar geeft mij dit ook."

Bart Gevaert - .NET Developer

95%

Certified

45kg

Koffiebonen verwerkt per maand

+10.000

Opleidingsuren

97%

Werknemerstevredenheid

405

Projecten in 2021

25

jaar ervaring in IT consulting

2. AXXES ACADEMY

Axxes zet in op opleiding. Kiezen voor Axxes, is kiezen voor permanent bijleren.

1. Competence centers

Kennis delen = impact vermenigvuldigen! De interne competence centers zijn ons laboratorium voor knowledge sharing in de nieuwste technologieën. Axxes heeft heel wat expertise in huis. In de competence centers, die gedurende het hele jaar doorgaan, delen collega’s hun kennis met elkaar.

2. Begeleiding van competence coaches

Bij Axxes kom je terecht in een competence center binnen je competentiedomein. Meteen de collega’s om je heen met de juiste expertise. Samen met hen versterk je je kennis. En met je competence coach aan je zijde geef je vorm aan je carrièrepad.

3. Haxx

In 2018 startten we met Haxx, onze conferentie van eigen kweek. Met diverse sessies gegeven door collega's binnen elk competence center gecombineerd met talks binnen soft skills, is het de ultieme kruisbestuiving.

4. Opleiding en certificering op jouw maat

Opleiding is noodzakelijk, certificering meer dan een plus! Daarom leiden we je binnen de Axxes Academy op tot een volwaardig expert in je vakgebied. Op basis van je specifieke interesses, tekenen we samen een persoonlijk opleidingsplan uit.

5. Conferenties

Bijbenen in de technologische (r)evoluties? Hoor het uit eerste hand van topsprekers. Check je in en laat je inspireren tijdens conferenties die ertoe doen - NDC, DDDEurope, Techorama, Devoxx …

3. FEEL GOOD

Axxes is veel meer dan alleen IT. Consultancy staat ook voor een aangename sfeer. Af en toe zot, altijd fun! Leer je collega’s beter kennen via events o.a. shortski, family day, sportieve challenges, nieuwjaarsevent, TGIF drinks,…

"Samen met Axxes heb ik ondertussen al een mooi carrièrepad bewandeld. Uitdagende projecten, hoogwaardige opleidingen, formele en informele evenementen zorgen ervoor dat ik elke dag weer met een glimlach naar het werk kom!"

Mathias Bruggeman - System/Network Engineer

Mont ventoux Axxes

4. SELECTIEPROCEDURE – WAT KAN JE VERWACHTEN

Onze procedure bestaat standaard uit drie stappen. Voldoende tijd en ruimte creëren is cruciaal om uit te maken of we professioneel bij elkaar passen. Doorheen het proces blijven we on top zodat je vragen steeds hun weg vinden.

1. Verkennen

In dit gesprek proberen we een zo goed mogelijk eerste beeld te krijgen van jouw ervaringen, je persoonlijkheid en de motivatie om als consultant aan de slag te gaan. We luisteren naar je interesses en ambities en vertellen zelf meer over Axxes. We overlopen een aantal projecten en bekijken welke mogelijkheden er voor jou zijn. We staan stil bij onze waarden en bedrijfscultuur, hoe we georganiseerd zijn, maar ook wat we van jou verwachten.

2. Verdiepen

Ondertussen hebben we een eerste beeld jou, en jij van ons. In dit volgend gesprek is het in de eerste plaats de bedoeling om langs beide kanten dit beeld nog verder te verfijnen. Dit is de fase van het aanwervingsproces waar we het logisch vinden dat jij in contact komt met een mogelijke Axxes collega die vandaag een vergelijkbare rol invult. Zijn/Haar ervaringen geeft jou een ruimer en meer toepasbaar verhaal. Een verhaal waar jij je kan in inleven. We laten jullie sparren en schatten in waar je mogelijke sterktes en zwaktes liggen, binnen jouw expertise. Een juist beeld van je capaciteiten krijgen is cruciaal als we jouw carrière willen laten evolueren.

3. Concretiseren

Wanneer zowel het hele Axxes team, als jij enthousiast zijn over een toekomstige samenwerking, plannen we een moment in om ons contractvoorstel face-to-face toe te lichten. Op deze manier kunnen we de persoonlijkheid van het voorstel best overbrengen. We schetsen eerst duidelijk in welke rol of traject we jou zien slagen, welke eigenschappen of kennis voor ons een meerwaarde zullen bieden, wat we van jou verwachten.

CONTACTEER ONZE RECRUITER

Roel staat klaar om jouw talent een plaats te geven. Contacteer hem gerust voor een gesprek.

Roel.VanHeurck@axxes.com // +31 657 506 503

Axxes