Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Axxes Services - Software Engineering - .NET

.NET

Al jaren lange staan gecertificeerde .NET-experten voor jullie klaar om oplossingen te schrijven binnen een Microsoft omgeving. Vanuit Microsoft worden er oplossingen voorzien voor uiteenlopende uitdagingen en dit binnen één technologie.

Onze hogeropgeleide consultants ondersteunen jullie in elke stap van jouw project. Van concept tot implementatie en optimalisatie. We voorzien oplossingen voor al jouw formats (PC, web en mobile) en dit kan zowel in cloud als on-premise.

We geven al meer dan 20 jaar het beste van onszelf op verschillende project. Daarom mogen we onszelf Microsoft Gold Partner noemen.

FULL-STACK DEVELOPMENT, ANALYSE EN ARCHITECTUUR VAN .NET-TOEPASSINGEN OP MAAT VAN JOUW DOELSTELLINGEN.

Bij Axxes hebben we een heel divers aanbod aan .NET profielen aan boord. Of het nu gaat over aanpassingen in een bestaande applicatie, of het opzetten van een volledig nieuwe applicatie met een compleet team.

1. .NET Development

Onze clean coders ontwikkelen full-stack oplossingen in innovatieve technologieën met een bewezen track record. Ze werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en agile methodologie.

2. Technische analyse & design

We spreken de taal van de technische experts én van de business. Zo vertalen we jouw visie in glasheldere analyses en maken we een technisch design gebaseerd op de meest recente technologische standaarden.

3. Architectuur

Om ervoor te zorgen dat de toepassingen die we bouwen perfect passen binnen uw bestaande applicatie-landschap, en ook op lange termijn vlot te onderhouden zijn, gaan onze .NET architecten voor u aan de slag. Met principes zoals SOLID, Clean Architecture, DDD, CQRS, enz. zorgen ze voor een lange termijn visie voor de software die geschreven wordt.

Een greep uit de tools en frameworks die onze .NET Software engineers gebruiken.

Microsoft Gold Partner

Om de klanten van Axxes de allerhoogste kwaliteit te bieden, zijn de technische kwalificaties van onze .NET experts van essentieel belang. In dat kader is het certificeren van onze mensen en onze organisatie iets waar we actief werk van maken.

Dat levert een goede band op met Microsoft, het bedrijf achter het .NET ecosysteem en de Azure cloud. Wij mogen onszelf met veel trots Microsoft Gold Partner noemen binnen de Application Development competentie.

Philips
Philips
PHILIPS

Na het eerste verkennende gesprek was het voor ons al duidelijk dat Axxes de juiste keuze was voor ons project.

PHILIPS

Na het eerste verkennende gesprek was het voor ons al duidelijk dat Axxes de juiste keuze was voor ons project.

Ruben Dieudonné - Project Manager
Ruben Dieudonné - Project Manager

Nood aan .NET profielen?

Wij maken voor jouw projecten het verschil.

Axxes