Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

What's next for .NET?

GOTO conferences beheert een succesvol YouTube kanaal met meer dan 300k geabonneerden. Naast opnames van verschillende sessies van hun conferenties, vind je er o.a. ook de #GOTOunscripted reeks terug: gesprekken en interviews waarbij allerhande topics op ongedwongen wijze besproken worden.

Onze eigen Hannes Lowette nam recent deel aan enkele van deze gesprekken. Zo sprak hij met Martin Thwaites over de geschiedenis en toekomst van .NET, met Kevlin Henney en Dylan Beattie over 'Code, Guitars & Tech' en kreeg hij de kans om ook als interviewer met enkele tought leaders in de software industrie te spreken: Simon Brown, Dave Farley, Michele Hansen, Ian Cartwright en Rob Horn. Sommige van deze video's zitten nog in post-productie, maar hieronder vind je alvast de video's die al beschikbaar zijn.

Deel dit artikel

.NET heeft een enorme ontwikkeling doorlopen sinds zijn ontstaan. Martin Thwaites, developement advocat voor Honeycomb, Hannes Lowette, head of learning & development bij Axxes, genoten alvast van elke stap binnen deze evolutie. In onderstaande talk doorlopen ze samen enkele milestones van deze .NET periode, daarnaast voorzien ze ook praktische inzichten betreffende web performance, running .NET op grotere schaal en hoe waarneembaarheid te implementeren.

🗣️ Woon het gesprek tussen Martin Thwaites & Hannes Lowette bij in deze #GOTOunscripted:

Bestaan er gelijkenissen tussen code en muziek? "Getting good at coding and playing music takes a lot of practice" — that's one thing for sure, but what else?"

Muziek schrijven, gitaren bouwen en software schrijven hebben meer gelijkenissen dan je zou denken.
Kevlin Henney, een freelance consultant, gaat in gesprek met Dylan Beattie, creator van de Rockstar programming language, en Hannes Lowette, head of learning & development bij Axxes. Ze praten over het vakmanschap en creativiteit die er van hen verwacht wordt. Doorheen het interview tonen ze een gitaar die Hannes zelf vervaardigde, het belang van beslissingen op het juiste moment te nemen en hoe er geen standaard is bij het oplossen van problemen in elk van deze domeinen, maar eerder een personalisatie en evoluerende toenadering.

🗣️ Bekijk hier de #GOTOunscripted met Dylan Beattie, Hannes Lowette & Kevlin Henney.

Door de constante evolutie van software development worden we constant geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Simon Brown, Dave Farley en Hannes Lowette behandelen enkele van de laatste topics binnen software architectuur zoals DevOps en hoe om te gaan met complexiteit. Daarnaast verwijzen ze ook naar concepten die al jaren onrust zaaien en nog steeds niet correct worden toegepast, gelijk bounded context en continuous delivery.

🗣️ Bekijk hier de enorm populaire talk (+1M views) van #GOTOunscripted met:

  1. Simon Brown - Auteur van of "Software Architecture for Developers" & Creator of the C4 Software Architecture Model "
  2. Dave Farley - Auteur van "Modern Software Engineering" Continuous Delivery & DevOps Pioneer"
  3. Hannes Lowette - Head of Learning & Development bij Axxes

Benieuwd naar meer inzichten?

Check de Axxes Insights

Insights
Axxes